Lyžáček

1. stupeň
úterý 06.02.2024 |PhDr. Ladislava Jaroňová |Všechny aktuality

I letos se opět žáci prvního stupně vypravili na lyžařský kurz na Sachovou studánku, kde strávili čtyři skvělé dny plné lyžování, zábavy a nových zážitků.

I letos se opět žáci prvního stupně vypravili na lyžařský kurz na Sachovou studánku, kde strávili čtyři skvělé dny plné lyžování, zábavy a nových zážitků. Lyžařský kurz byl skvělou příležitostí pro žáky různých lyžařských úrovní. První den byli rozděleni do skupin podle lyžařských dovedností.

Skupiny byly pojmenovány po různých zvířatech a předmětech. Bylo možné vidět skupinu Kostlivců, Lachtanů, Tučňáků, Vloček a Vánoček.

Každé ráno se žáci sešli na svahu a pod vedením zkušených instruktorů a zdokonalovali svoje lyžařské dovednosti. Probírali techniku, zdolávali různé terény a snažili se překonat své vlastní hranice.

Poslední den lyžařského kurzu se žáci zúčastnili soutěže, která byla vrcholem pobytu na Sachové studánce. Závodili ve slalomu a měřili své dovednosti v různých disciplínách. Každý z účastněných byl oceněn  medailí a diplomem za účast. Nejen my, ale i rodiče, kteří přijeli povzbudit své děti, byli pyšní na jejich úspěchy. Vždyť někteří žáci stáli na lyžích poprvé. 

Věříme, že se příští rok opět sejdeme na Sachové studánce a vytvoříme tak další nezapomenutelné vzpomínky.

 

Mgr. Tereza Lindovská Mikulcová

PhDr. Ladislava Jaroňová