Soutěžíme v anglickém jazyce s WocaBee


středa 01.11.2023 |Mgr. Hana Ďurčová |Všechny aktuality

Naše škola se zapojila do 5. ročníku inovativní soutěže pro školy „Jazykový WocaBee šampionát“. V soutěži se hodnotí snaha a píle žáků při učení cizích jazyků, kritériem je počet bodů získaných procvičováním slovíček. Čím více žáci procvičují, tím více bodů (za správné odpovědi) získají a více se také naučí.

Naše škola se zapojila do 5. ročníku inovativní soutěže pro školy „Jazykový WocaBee šampionát“.V soutěži se hodnotí snaha a píle žáků při učení cizích jazyků, kritériem je počet bodů získaných procvičováním slovíček. Čím více žáci procvičují, tím více bodů (za správné odpovědi) získají a více se také naučí.
Každá třída soutěží jako tým, takže v jazycích se zlepšují opravdu všichni.
Aplikace, v níž se žáci učí novou slovní zásobu včetně výslovnosti moderním a efektivním způsobem, navíc pracuje s každým individuálně za pomoci umělé inteligence a žáci si ji tak mohou kdykoli spustit na mobilu, tabletu či počítači.

Aktuálně soutěžíme v okresním kole šampionátu, ve kterém se hraje o zajímavé ceny a příspěvek na modernizaci školy v celkové výši 150 000 Kč. V rámci akce získali všichni dárek: online kurz v aplikaci LangBee, každý v hodnotě 150 Kč. Navíc žák, který splnil během října alespoň dva balíčky slovíček, zařadil sebe i naši školu do slosování o skvělé ceny (Xbox, mobil, smart hodinky).
Tou nejdůležitější výhrou však bude zlepšení jazykových vědomostí našich žáků a jejich motivace k učení jazyků, které jsou v dnešní době mimořádně důležité.
Jsme velmi rádi, že i na naší škole učíme cizí jazyky inovativním způsobem, který přináší žákům skutečné výsledky.
Držíme jim v soutěži palce!

Mgr. Hana Ďurčová